Bane Vidaković, poznati glumac, ima talentovanu decu koja su usmerena ka umetnosti, iako se nijedno od njih ne bavi glumom. Mateja i Majda grade svoje karijere u Holandiji, gde su živeli u Utrehtu i Amsterdamu, redom.

Njihov otac, Bane, se kao roditelj suočava s uobičajenim brigama oko zaštite dece od opasnosti koje postoje u svakodnevnom životu. Međutim, on veruje da je svojim iskustvom iz mladosti, gde je proživeo burne trenutke, stekao otvoren i iskren odnos s njima. Bane je ponosan na Matejinu ambiciju i talent, jer on studira scenario i muzičku produkciju u Utrehtu.

Sa druge strane, Majda je odlučila da se posveti fotografiji i za to završila Kraljevsku umetničku akademiju u Hagu. Njeno interesovanje za umetnost odvelo ju je na usavršavanje u Portugalu i Berlinu, a već je imala priliku da učestvuje na nekoliko izložbi.Bane je ponosan na inteligenciju i pamet svoje dece i smatra da su uspešno pregurali tinejdžerske godine, iako su živeli u Holandiji, zemlji koja nosi svoje izazove i opasnosti. Njegov blizak odnos s njima i njihov talenat pružaju mu radost i zadovoljstvo, znajući da su Mateja i Majda na pravom putu da ostvare svoje snove u umetničkom svetu.

Bane Vidaković je i te kako dobro poznat domaćoj javnosti, što zbog zavidne glumačke karijere, što zbog ekscesa o kojima je brujala cela nacija.Podsetimo, Branko može da se pohvali cifrom od preko 50 pozorišnih i filmskih uloga, među kojima se izdvajaju one u ostvarenjima: “Sivi dom”, “Kraj dinastije Obrenović”, “Otvorena vrata”, “Moj rođak sa sela”, “Gore-dole”, “Kursadžije”, “Bal na vodi”, “Čavka”, “Mi nismo anđeli”, “Jelena”. “Andrija i Anđelka”, “Sinđelići”…

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here