U nastavku dnaašnjeg članak donosimo vam jednu zanimljivu priču , a za koju ne sumnjamo da će da privuče vašu pažnju . Naime , kada je reč o blizancima , oni su sami po sebi zanimljivi za vidjeti , onako , kao kopija jedan drugoga , te ih je teško razlikovati ako ih baš ne poznajete . Verujemo da ste do sada imali priliku da čujete da postoji u svetu neka osoba koja je identična kao vi , a da niste ni u kakvim krvnim povezanostima.

Tako vam mi danas donosimo priču jedne devojke koja se zove Ejmi , a kja je na internetu podelila jednu jako neobičnu priču . Naime, ona ima 19 godina ,te dolazi iz Londona , a kada je na univerzitetu u Birmingemu upoznala djevojku koja ima 20 godina, i koja se zove Gresji Kasl, ona je ostala zapanjena, jer je bukvalno izgledala isto kao i ona. Tako je odlučila da podeli zajednčke fotografije na internetetu , na šta su ljudi ostali u šoku koliko liče.

U video snimku Ejmi je rekla sljedeće: “Mislim da sam upoznala svoju davno izgubljenu bliznakinju na fakultetu i ona je moja cimerka. Ovo smo nas dve, zašto izgledamo isto? Najčudniji deo je što su nam rođendani sa samo dan razmaka”, rekla je ona, dok su je pratioci posavetovali da ipak uradi DNK test. Tako je ona ispričala da je morala svoje prijatelje da uverava da nisu sestre , te da im je bilo smešno kada su se prvi put sreče.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here