U nastavku dnaašnjeg članak govorit ćemo o našoj poznatoj pevačici , a koja je več dugi niz godina prisutna na javnoj sceni , te zasigurno spada u deo najorazovanijeg kadra iste . Naime , reč je o Viki Miljković , a njen dom se poslednjih godina namazi u elitnom naselju Beograd na vodi , te pored toga što je spoljašni izgled svima dobro poznat , unutrašnjost je manje poznata , pa je i ona sama svoj dom delila samo sa najbližima.

Međutim , sada je iz njenog doma u jednoj višespratnici izašao novi video materijal koji prikazuje jedno prosečno veče u domu pevačice, njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa i njihovog sina Andreja Taškovića. Naime , njen dom je toliko veliki , da njen sin koji se bavi sportom može da trenira i kod kuće , a što i inače radi. Naime , s obzirom da je odlučio da se profesionalno posveti tenisu , na snimku je vidljiv njen sin Andrej koji pimpuje loptu , dok se Taške unosi u muziku a za to ima i više nego adekvatnu podršku budući da im je u gostima bio pobednik “Zvezda Granda” Nermin Handžić kojem je Viki bila mentor u ovom takmičenju.

Inače , to je jedno sasvim obično veče u porodici , s obzirom da jue dom svakodnevno ispunjen pesmmom i osmesima , u ovoj prilici pevačica je otkrila i da je pokušavala da nagovori ukućane da zajedno prošetaju do obližnjeg tržnog centra ali ih je muzika previše obuzela.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here