Ana Ivanović Švajnštajger, rođena 1987. u Beogradu, jedna je od najpoznatijih i najuspješnijih srpskih tenisačica. Uživala je zavidnu karijeru u profesionalnom tenisu i postigla vrhunske rezultate, dosegnuvši prvo mjesto na svjetskoj rang listi. Nakon što se povukla iz aktivnog natjecanja, Ana trenutno živi u Westendorfu, Austriji, gdje uživa u životu s obitelji.

Već u ranom djetinjstvu Ana je pokazivala strast prema tenisu. Fascinirana vještinama Monike Seles, počela je trenirati tenis već sa samo pet godina. Njena neustrašivost i odlučnost vidljivi su od malih nogu, kad je u dobi od četiri godine odlučila prestati pohađati vrtić kako bi bila uz brata i pomogla u njegovom odgoju, unatoč nedostatku vjere ukućana u njezine sposobnosti.

Na društvenim mrežama, Ana često ističe važnost zdravog načina života i redovite tjelovježbe. Ova posvećenost dolazi kao prirodan rezultat njenih uspješnih teniskih godina, tijekom kojih je usvojila zdrave navike o održavanju vrhunske fizičke kondicije. Bez obzira na povlačenje iz profesionalnog tenisa, Ana i dalje vodi aktivan i discipliniran život, održavajući uravnoteženu prehranu i redovito se baveći tjelesnim aktivnostima. Svojim primjerom i savjetima, ona potiče i inspirira svoje obožavatelje da brinu o svom tijelu i dobrobiti.

Svjesna važnosti zdravlja i ljepote tijela, Ana je oduševila mnoge svojim fizičkim izgledom nakon svakog poroda. Njezina posvećenost održavanju zdrave figure i pozitivne slike o tijelu jasno se vidi u promjenama koje je postigla. Posljednja slika koju je podijelila na Instagramu, na kojoj je zabilježeno njezino druženje s pratiteljima, oduševila je mnoge zbog njezine elegantne haljine, ali i vitke figure koja je primjećena kao rezultat njenih zdravih životnih navika.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here