Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih pjvačica na našim prostorima. Njena karijera je počela krajem osamdesetih godina , kada je izdala svoj prvi album “Lud srce”, a Ceca je tada imala samo 15.godina. Za svoj 18.rođendan 1991.godine , Ceca je objavila album “Babaoga”, nakon čega njena karijera doživljava porcvat.

 

 

 

 

 

Njen privatni život je oduvijek bio glavna tema medija. Poznato je da je ona devedesetih godina udala za Željka Ražnatovića , Arkana , koji je bio čan kriminalnog klana. Tada je nena karijera doživjela vrhunac , s obzirom da je Željko u to vrijeme bio jako utjecajan , pa se zbog toga na radiju pjevale isključivo Cecine pjesme.Nakon Arkanove pogibije , Ceca se posvetila karijeri i odgoju svoje djece , sina Veljka i kćerke Anastasije.

 

 

Poznato je da Ceca nikada nije voljela da komentariše svoj ljubavni život , ali su je mediji spajali sa raznim poznatim ličnostima. Sojevremeno su je povezivali sa Vladanom Lukićem , prvim igračem Crvene zvezde , zatim sa opasnim dečkom Dejanom Marjanovićem Šabanom , a kasnije i sa Hajrudinom Samardžićem Hajrom , bivšim nogometašem Crvene zvezde. Poznato je da Ceca snima ršou program pod nazivom Ceca i deca , u kojem iznosi sve detalje iz svog života. Show se prikazuje na Blic televiziji.Jedna od koponenti koja je većina izmamila pažnju , ali i osmjeh bila jekada je Ceca sjedila u mirnom društvu i ugodnom vrtu , i tada je ispričala kako ju je jedna situacija prestrašila. Počela je aritmija , pa tjeskoba , i ta nova bolest . Međutim mnogi su primjetili kako je Cecina kosa dosta prorjeđena u odnosu na predhodni period .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here