Najpoznatiji gušći u regiji je svakako Đole Đogani , a javnosti e poznato da je on bio u braku sa pjevačicom Slađom Delibašić , sa kojom ima kćer Silviju koja je od malena pokazivala talenat za pjevanje. Silvija je uvijek na svim proslavam a bila zadužena za zabavu i svojim pjevanjame je oduševljavala mnoge. Vro često je Silvija voljela da zapjeva i na nastupima svojih roditelja.

 

 

Međutim , Silvija je odlučila da krene u drugom smjeru i pjevanje ostavi po strani. Naime, ona posjeduje i talenat za glumu , pa je tako sada postala vrsna glumica , koja je već imala ulogu u nekoliko predstava i filmova . Naime, u medijima kruže priče kako Dole ne želi da pomogne članovima svoje porodice kada je u pitanju javni posao , te zbog toga se i ne piše o Silvijinim ulogama , jer je činjenica da bi ona imala više uloga i bila poznata da je njen otac potega neke veze i cijelu stvar malo pogurao , ali on to ne želi da uradi , iz njemu poznatih razloga .

 

 

Silvija je u jednom interviju pričala o ovoj temi kao i o odnosu sa svojom maćehom , te je istakla kako se više viđa sa njom nego sa svojim ocem , de da Vesnu jako cijeni i potuje , i voli s njom da popije kafu i razgovara. Njen brat Dario je glumac koji se pojavio u filmu Toma i seriji Sjenke nad Balkanom , a niko nema pojma da je Đoletov sin.Silvija je glumila u Zona Zamfirova , i najljepše iskustvo nosi upravo s tog snimanja. Silvija je mišljenja da se njen talenat odmah prepozna s obzirom da nikada nije upisala FDU , ali na koju god se audiciju prijavi dobije glavnu ulogu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here