Poznati pjevač Radiša Trajković Đani izazvao je zabrinutost među svojim obožavateljima kada je jučer objavio sliku iz bolnice, obavještavajući ih da mora odgoditi svoje planirane nastupe jer se ne osjeća najbolje. Nakon boravka u bolnici, Đani je sada na sigurnom kod kuće, kako je potvrdila njegova supruga Slađana za medije.

“Sada je Đani kod kuće, kod mene je na sigurnom”, rekla je Slađana. Prethodno, Đani je na svom Instagram profilu obavijestio svoje fanove o svojem zdravstvenom stanju i prisiljenosti da odgodi neke nastupe kako bi se posvetio vlastitom zdravlju koje je bilo ugroženo. “Umor me je stigao, treba malo pauze”, napisao je pjevač uz sliku na kojoj je priključen na aparate. “Nisam dobro zdravstveno, izvinjavam se, draga obitelji”, poručio je uz objavu. Svi se nadaju da će Đani što prije ozdraviti i vratiti se onome što najbolje radi – pjevanju i nastupima.

Đani je poznat po energičnim i emotivnim nastupima te njegova odluka da odgodi nastupe izazvala je veliku podršku i brigu među fanovima. Nadaju se da će brzo povratiti snagu i da će se uskoro vratiti na pozornicu kako bi svojim glasom i izvedbama ponovno oduševljavao svoju publiku. Osim glazbenih dostignuća, Đani je također poznat po bliskim vezama s obožavateljima i zahvaljujući podršci obitelji, što je nedvojbeno jedan od razloga zašto je njegovo zdravlje u srcima mnogih.

Sada mu je potrebno vrijeme da se oporavi, a svi žele vidjeti osmijeh na njegovu licu dok ponovno preuzima pozornicu i pjeva svoje hitove koje obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju. Nadamo se da će Đani uskoro biti dobro, zdrav kao dren i spreman za žurku jer “No Đani no party”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here