U današnjem članku ćemo pisati o Milijani Bogdanović , koja je jedna od najpoznatijih učesnica rijaliti programa Parovi , koji je svojevremeno obarao sve rekorde gledanosti. Zbog svog prilično raskošnog ljubavnog života , uglavnom sa puno stariim muškarcem od nje , često smo mogli vidjeti na naslovnim stranama našeg portala.

 

 

Naime , Milijana je rođena 1997.godine u Užicu , i ono što je posebno zanimljivo je to da je za kratko vrijeme uspjela podići pravu medijsku buru , a njezine veze sa starijim , nerjetko oženjenim muškarcima jedno su vrijeme bile glavne teme spskih i regionalnih medija . Međutim , Bogdanovićeva kritike nije uzimala k srcu , ali je već pokušala opravdati staru izreku da prava ljubav godine ne broji.

 

 

Milijana se prvi put široj javnosti predstavila kada je njena veza sa 53.godine starijim Milojkom Bižićem izašla na vidjelo . Detalji iz ove veze su zaprepastili javnost . O ovom paru su pisali svi domaći mediji , a potom su postali tema i nekih svjetskih medija što je nevjerovatno. Naime , oboje su bili mještani istog sela Pilatovići gdje je živjela sa bakom , a otkrili su da su se njih dvoje počeli zabavjati kada je ona imala 18.godina, i veza nije bila ozbiljna sve do se Milojko nije razbolio i morao na operaciu srca , tada je shvatila da ne može bez njega.Zbog velikog medijskog interesovanja dobili su poziv da učestvuju u rijalitiju Parovi , Njihovo pojavljivanje na malim ekranima je svakako uticalo na njihovu popularnost , pa tako možemo vidjeti velike brojke koje pratimo na njihovim društvenim mrežama koje su često preplavljene razoraznim komenatarima i mišljenjima povodom njihovog odnosa.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here