Jedan od najpoznatijih svjetskih pjevača je svakako Sting , koji je već decenijama na vrhu muzičke scene , a kada je u pitanju njegov privatni život , poznato je da e on sa svojom suprugom Trudi u braku već skoro tri decenije , i ovaj poznati par ima četvero djece.Malo je poznato da je on prije svoje supruge bio u braku i da je Trudi bila njena najbolja prijateljica.

 

 

Naime , Sting je bio u braku sa glumicom Frans Tometli , koja s njim ima dvoje djece . Upravo Frans je upoznala Stringa i Trudi , koja joj je bila i najbolja prijateljica i prva komšinica. Njih dvije su se intenzivno družile , odlazile zajedno u šopinge i na kafe , a i njihove porodice su bile bliske. Dtring i Trudi su se godinama poznavali a onda je odjednom između njih došlo do ljubavi i to je totalno promijenilo njihove živote, kao i živote njihovih porodica.

 

 

Trudi je jedne prilike izjavila da ona i String nisu ponosn na to što se dogodilo , ali da nisu mogli sakriti ljubav , te su se vjenčali i dobili djecu. Mnogi neće nikada zaboraviti da je njihova afera počela kada je negova supruga rodila njihovo drugo dijete , i u tom periodu je bila posebno ranjiva. Ubrzo je i Trudi ostala trudna sa pjevačem, a 1982.je krenuo na turneju sa svojim bendom , a Trudi je pošla s njim. Sting se razveo od Francis kada mu je Trudi rodila prvu kćerku , a potom su se njih dvoje vjenčali nakon 10godina. Sting je tada izjavio kako sa svojom suprugom upražnjava sedmosatni tantrički s*ks , i mnogi su to doslovno shvatili i divili se ovom paru, da bi on poslije objasnio šta je pod tim mislio , te je istakao da je to najdivniji način iskazivanja ljubavi , i večera i film ulaze u to sedam sati.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here