Pre dva meseca, Nemanja Jokić, stariji brat poznatog košarkaša Nikole Jokića, istakao se na turniru u Somboru, privlačeći tako pažnju javnosti. Rođen 26. avgusta 1984. godine, Nemanja ima značajnu prednost od jedanaest godina u odnosu na svog brata Nikolu. Slično Nikoli, Nemanja gaji veliku strast prema košarci i tokom tri uspešne sezone ponosno je nosio dres koledž tima Detroit Mercy. Međutim, hrabro je napravio tranziciju u svet mešovitih borilačkih veština, gde je bez problema ostvario tri impresivne prve pobede, čime je čvrsto započeo svoju karijeru u tom sportu.

Nemanja se osvrće na svoju prošlost sa iskrenošću i priznaje da je tokom mladih dana činio greške, kada košarka nije uvek bila na prvom mestu. Umesto toga, prepuštao se životnom stilu koji uključuje izlaske, provod, piće i romantične avanture. Ipak, preuzima potpunu odgovornost za te izbore i naglašava snažnu podršku koju je dobio od svoje porodice. Nemanja je takođe poznat po svojoj strasti prema tetovažama, ponosno prikazujući razne umetničke radove na svojoj koži, iako mnogi od njih ostaju sakriveni ispod odeće. On je u skorije vreme stupio u brak sa Šenon, Afroamerikankom, čije prisustvo je dokumentovano na brojnim fotografijama zajedno sa Nemanjom i Nikolom.

Međutim, detalji o njihovom odnosu postali su oskudni nakon tog perioda, ostavljajući nas u neizvesnosti u vezi sa trenutnim statusom i eventualnim razvojem situacije. Nedavno su se u Somboru pojavile slike Nemanje u društvu misterioznog novog partnera.

Nemanja Jokić je poznat po svojoj snažnoj privrženosti svojoj braći, među kojima je i njihov treći brat Strahinja, jer su se često branili tokom svađa i sukoba na terenu. Jedan od primećenih incidenata bio je intenzivan sukob sa Markieffom Morrisom iz Majamija.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here