Poznata pjevačica Seka Aleksić , je jedne prilike u svom interviju za medije otkrila sve traumatične događaje iz svog djetinstva. Naime , poznato je svojevremeno da je Seka odrasla u siromaštvu , a kao mala je bila žrtva porodičnog nasilja , oca nad majkom, a sve te stvari su na nju ostavile veliki trag.

 

 

-Moj tata je sada pokojni , a dok je bio živ , bio je dobar čovjek , ali neke stvari koje su se desile ne mogo da se izbrišu. Ja sam mu sve oprostila. On je volio da popije , i bio je u stanju sve što zaaradida daje djeci koja nemaju , da spašava sve moguće ljude . Imao je problem sa ljubomorom , koja bi proradila kada se napije , i onda je imao problema sa mojom majkom , ona je dobijala batine od njega. Bilo je više situacija kada smo ih brat i ja razdvajali , ona sada ima ožiljke po licu od tog perioda . Razvela se zbog toga i ja je razumijem , to niko ne treba da preživi. Nakon razvoda i otac je otišao u inostranstvo da radi , i nismo se čuli jedno pet-šest godina . Odrasla sam uz očuha Milana koji nas je gledao kao svoju djecu , išao je na nadnicu da bi meni zaradio da imam za školu.-Rekla je Seka u jednoj emisiji.

 

 

Sa samo 6 godina preselila se iz Zvornika u Banja Kovijaču gdje je upisala školu. Živjeli su teško u izbjegličkom smještaju , te su poslije otišli da žive u jednu staru školsku kuću , u kojoj nisu imali kupatilo već su se kupali kod komšije. Djeca su je zbog toga ismijavala , i zbog načina pričanja ijekavice , zbog pocijepane obuće , zbog toga što nosi istu majicu ,plakala je danima , ali nije htjela da kaže majci , jer nije željela da pogoršava već tešku situaciju. Kada su saznali da joj je majka muslimanka , svašta su joj radili gurali je , pljuvali , cijepali majice ali Seka ističe da joj je to kroz život pomoglo, jer danas nebi bila ono što jeste.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here