U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se najnovije teme koja se tiče našeg predela , a za koju ne sumnjamo da će vam se svideti . Naime , kada je reč o poslovima koji zahtevaju struku , a koji se vode na području Srbije , nedostatak majstora je otvorio vrata mnogim majstorima , a koji na mnoge načine varaju građane. Dakle ,mnogo je prevara koje se dešavaju na našim prostorima , a poslednju u nizu je osetila na koži jedna Beograđanka , koja je zvala majstora da joj popravi bravu.

– Imala sam neprijatnu situaciju, pokvarila se brava. Preko Gugla sam našla majstora i kontaktirala sam broj koji se nalazi na sajtu. Bravar je izašao na teren u Mirijevo – podelila je ova Beograđanka na stranici Serbia live Beograd i dodala: – Majstor je zamenio bravu koju nije proverio da li radi. Naplatio je 5.500 dinara. Naime , ono što je dodatno šokatno jeste da žena na svu muku nije dobila ni računa : – Kada sam tražila račun kako bih imala pravo na garanciju, rekao je da oni nisu u obavezi da izdaju račune. Posle par minuta sam ga pozvala da se vrati i proveri bravu, rekao je da je na Železniku i da nema auto i alat i da će doći ujutru – napisala je meštanka Mirijeva.

Tako je ona naglasila da je nakon svega ovog majstor blokirao njen broj , a sve kako ne bi mogla da ga dobije : – Uspela sam da ga dobijem sa službenog broja telefona, obećao je da će doći da namesti bravu i nije se pojavio – navela je ova Beograđanka. Osttaak teksta ovde. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here