A danas ćemo danas da govorimo o jednoj zanimljivoj temi , a koja se tiče jednog zanimljivog para . Naime , izvesna Nina Pantić , koja ima 27 gdoina ,udala je se za Egipćanina Muhameda , te danas zajedno srećno žive u Bogradu . Tako je nina ispričala svoju neobičnu priču , a koja se tile toga kakko je upoznala kao i zavolela Muhameda. Dakle , ona je otišla u Egipat na volontiranje , a onda je na pijaci slučajno srela Muhameda koji joj je bio isprva antipatičan , a ni slutila nije da će e ljubav izroditi.

– Upoznali smo se pre pet godina kada sam ja otišla u Egipat da volontiram preko organizacije Aiesec i bukvalno smo se videli na jednoj pijaci slučajno. Razmenili smo par reči, a nakon toga se sreli još jednom i čak smo bili antipatični jedno drugom – priča Nina. – Ja sam mislila da je on malo nadobudan, a on je mislio da sam ja površna i previše glasna. Nakon toga smo slučajno počeli da se dopisujemo preko instagrama, promenili ovo prvobitno mišljenje i bili (online) prijatelji.

Tako se Nina po okončanju volontiranja vratila u Beograd ,a onda je sasvim slučajno ponovo otišla u Egipat :- U nekom trenutku, a to je bila 2020. godine, sam nevezano za njega dobila priliku da živim u Egiptu i tada smo se zbližili i odlučili da budemo zajedno. Tako smo prvo bili zajedno u Egiptu i onda je on došao u Srbiju u avgustu prošle godine, i od tad smo ovde – priča nam Nina. Ostatk ovde. 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here