Jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica je Milica Pavlović , a njena karijera je započela u muzičkom takmičenju Zvezde Granfa , koje je najpopularnije na našim prostorima. Milica je svojim pojavljivanjem na sceni potpuno očarala žiri svojim perfrmansom , kao i vokalnim sposobnistima , te je veoma brzo skupila veliki broj fanova.

 

 

Tada je bilo očigldno da je čeka veoma uspiješna karijera i tako je i bilo. Milica je snimila nekliko pjesama koje su postale veliki hitovi i koje se rado slušaju Milica se posljednjih godina posvetila svojoj karijeri a rezultati su itekako vidljivi , izbacila je nekoliko albuma , a njene pjesme na youtube kanalu imaju milionske preglede. Milica se osim pevanja , odlučila probati i u glm , pa je tako možemo gledati u seriji pod nazivom “Pevačica”.

 

 

Milicin kolega na setu je poznati glumac Miloš Timotiljević koji važi za jednog od najboljih glumaca u Srbiji . Njihove uloge u seriji ostvarile su romansu a , gledaoci ističu kako ih je divno videti zajedno te da bi bili lijep par i nakon što se kamere ugase. Poznato je da Milica do sada nije imala puno ljubavnih veza , i ističe da je bilo tek par momaka koji su uspjeli zaokupiti njenu pažnju , međutim ni sa jednim nije uspjela ostvariti duži odnos, te je rekla da još uvijek čeka onog pravog od kojeg će dobiti ljuba i podršku. Nedavno se oglasio Miloš povodom njenih glumačkih sposobnsti , i rekao je da je Milica poprilično stidljiva na setu , a kada su prv put dobili scenario , i kada je pročitala da treba uslijediti scena u kojoj će se njih dvoje poljubiti ona se sva ukočila..

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here