Premijerka Srije Ana Brnabić , je već drugi mandat , a sve to zahvaljujući ogromnom povjerenju koje uživa od strane predsjednika Srbije , Aleksandra Vucica , a Ana je u više prilika pokazala kako je slijepo odana prdsjedniku kada je posao u pitanju, i Ana ga izvodi besprijekorno.

 

 

Ana Brnabić je na početku svoje karijere bila potpuno sama , , nije imala podršku kolega političara , jer su smatrali da ona nema dovoljno iskustva da obavlja tako važnu funkciju , kao što je Premijer vlade , a narodu je smetalo što se ona javno deklarisala kao KGBTQ populacije. Ipak je pokazala da je sposobna da obavlja ovaj posao u rilično izazovnim vremenima , ako uzmemo u obzir pandemiju korona virusa, i teške pregovore sa Kosova.

 

 

Poznato je da je Ana u vezi sa svojom partnericom Milicom Đurđić , i njih dvije su skoro četiri godine ponosni roditelji sina Igora . Anu uvijek viđamo u poslovnim odijelima , a za njen stajling je zaslužena njena partnerica Milica.. Svi bi mnogo voljeli da vide Anu u haljini ili suknji , ali to se nikada nije desilo , a male su šanse i da će se desiti. Nedavno je Ana na 4.skupštinu Srpskog narodnog vijeća koja je održana u Zagrebu , stigla u elegantnom odijelu , ispod kojeg je imala bijelu košulju , što joj je inače omiljena kombinacija . Premijerka se srela i sa svojim hrvatskim kolegom Andrejom Plenkovićem , sa kojim je imala konstruktivan razgovor , te je dočekana na visokom nivou. Ana Brnabić  sa svojom partnerkom Milicom Đurčić odlazi na sve javne događaje , a možemo primjetiti da se Milica stajlingom uvijek ističe , te da je ona jedna veoma lijepa žena.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here