Pjevačica Nataša Bekvalac , važi za jednu od najljepših pjevačica na domaćo muzičkoj sceni. Nataša u svojoj karijeri ima veliki broj hitova , koji su i danas popularni . Nataša je dobila nadimak Barbika iz Novog Sada , iako je njezina ljepota nenadmašiva , Nataša baš nije imala mnogo sreće u ljubavi.

 

 

Naime , oznato je da se Nataša već tri puta udavala , i da su sva tri braka propala. Iz tri braka ona ima dvije kćerke . Stariju kćerku Hanu je dobila u prvom braku sa Danilom Ikodinovićem . Njihov razvod je bio poprilično turbulentan , u posljednje vrijeme je pjevačica rekla kako je danas njihov odnos poprilično dobar , te da više nemaju nesuglasice kao prije.Nataša je nedavno tokom gostovanja u jednoj emisiji progovorila i o svom privatnom životu, i rela da se sa Danilom u braku uvijek dobro slagala , ali da je došlo do problema koje nikako nisu mogli ignorisati. Pjevačica je rekla kako sa Hanom redovno odlazi psihologu , a uskoro će nagovorit i Danila da im se pridruži.

 

 

Nataša kaže da je danas sasvim normalno potražiti psihološku pomoć , te da ona redovno ide , kao i njena kćerka Hana , koja psihologa posjeti kada za to osjeti potrebu, te da će i Danilo uskoro da im se pridruži kako bi pružio podršku svojoj kćerki.Poznato je da je Nataša svog trećeg supruga ,biznismena IT stručnjaka Luku Kazukić s kojim također ima kćerku prijavila za nasilje u porodici, što je o demantovao , i onda je tužio Natašu za klevetu, međutim advokat Nataše ekvaac je rekao da ostoje dokazi da se nasilje desilo.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here