Jedan od najpoznatijih gradova u svijetu je Dubai , a poznato je da je to grad u kojem je većina muslimani , te da se u tom gradu poštuje islamski zakon , koji je porilično rigorozan , posebno kada su u pitanju žene i njihova prava. Mnogima bode oči ponašanje kćerke suvremenog vladara Mohameda Bin Rešida . Njegova kćerka Mahra je njegova miljenica , a to mnogo znači , s obzirom da on ima čak 25-ro djece.

 

 

Mahra također važi za jendu od najljepših princeza , a sada i u najbogatije na svijetu. Međutim , ona je posebno poznata po tome , što ona ne poštuje islamski zakon koji je nametnut u Dubaiju. Naime , Mahra ne nosi hidžab , kao većina punoljetnih djevojaka i žena tamo , i nikome ije jasno kako šeik od sve djece samo njoj to dozvoljava.

 

 

Njegova druga kćerka Latifa , zbog strogih zakona ove zemlje , pokušala je čak i da pobjegne , jer joj otac nameće da se poštuje zakon . Mahra je nakon rođenja dobila ime Kristina , ali su joj roditelji promijenili ime . Danas ima 28.godina i stalni je posjetilac svih javnih događaja u svjoj zemlji. Mahra svoje lijepo lice , i dugu bujnu kosu uopšte ne sakriva , upravo naprotiv , uvijek su u prvom planu , i svojim stajlingom oduševi javnost.

 

 

 

 

Mahra je završila fakultet u Velikoj Britaniji , i velika je pomoć svom ocu u njegovim obavezama. Naime , provcjenjuje se da njeno bogastvo prelazi milijardu dolara i vlada uvjerenje da ona ima slobodu o kakvoj njene sestre mogu samo da sanjaju , zbog svoje majke Grkinje koju je vladar obožavao. Pogledajte kako izgleda princeza .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here