Kako mediji doznaju , jučer je Bogdana Ražnatović , primjena u jednu privatnu bolnicu , kako bi se obavio drugi porođaj carskim rezom. Porodica Ražnatović je sa velikim nestrpljenjem iščekivala trenutak kada će na svijet doći maleni Krstan. Svetlana Ceca Ražnatovć , njena sestra Lidija Ocokoljić i Bogdanina majka Danijela Rodić , su cijelo vrijeme bile na klinici i čekale da se Bogdana porodi.

 

 

Jedna od glavnih vijesti u svi srpskim medijima je bila ta da se Bogdana porodila , i ona je na svijet donijela drugog sina Krstana Ražnatovića. Ono što je veoma zanimljivo je to da se Krstan rodio upravo na Željkv rođendan , te je on na neki način osvježio uspomenu na svog djeda. ogdanin porođaj je prošao dobro , pa njena pratnja nije mogla skinuti osmjeh sa lica zbog radosnih vijesti.

 

 

Ispred porodiišta je čekala velika grupa novinara , koji su strpljivo čekali trenutak kada će neko iz porodice izaći kako bi ih upitali par pitanja o Bogdani kao i o samom porođaju. Ubrzo nakon porođaja , iz porodilišta je izašla Ceca i Bogdanina majka Danijela, obje sa suzama radosnicama , a tu je bila i sestra Nataša. Naime pored vidljive sreće na njihovim licima , mnogi su prokomentarisali i stajling koji su dame odabrale za ovaj oseban dan. Naime , Veljkova tašta , Danijela Rodić na sebi je imala crni laneni komplet koji se sastojao od široke pantalone i košulje , a na nogama je nosila moderne cipele sa debelom petom. Nataša je bila obučena jednostavno u farmerke i rozi sako , a mnogima se svidjelo kako su obučene , dok su neki komentarisali da su mogle da izaberu i bolji stajling za ovu priliku. Veljko je prije nekoliko dana izjavio da maleni Željko brata čeka sa nestrpljenjem , koji je svoju mamu svaki dan pitao da li je već rodila bebu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here