U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se najnovijih vesti koje nam dolaze sa naše javne scene , a radi se o tome da je poznati pevač Darko Lazić u subotu veče sa svojim kolegama Stefabom Đuriem i Reljom Popovićem trebao da održi nastup u švedskom gradu Norćepingu , ali se tu kako szanajemo nije pojavi. Naime , on je od tada na misteriozan način nestao , te niko ne zna šta se desilo , kao i kako je se odlučio na ovaj korak . Naime , mediji su istakli da su Rasta i Relja u dogovoreno vreme dšli na aerordrom , ali da e Darko nije pojavio. Izvor upoznat istakao je sedeće :

” Rasta i Relja su na vrijeme stigli na aerodrom. Međutim, Lazić se iz nekog razloga nije pojavio tamo. Cijeli dan je zbog njega trajala agonija. Ono što je najčudnije jeste da je on krenuo ka aerodromu svojim kolima, a njegovi muzičari svojim. Međutim, čovjek je odjednom nestao. Bukvalno niko nije znao šta mu se desilo i gdje je otišao. Članovima benda je rekao da će on ići svojim automobilom do aerodroma, i to je sve što znaju. Njima ništa nije bilo jasno, ali su otišli za Švedsku nadajući se da će se on u jednom trenutku pojaviti. Svi su ga zvali – od njegovih menadžera, do organizatora koncerta – i nisu mogli da ga nađu. Telefon mu je bio ugašen, zvali su ga i na What’sup, ali se nije javljao. Kao da je u zemlju propao”

Tako je izvvor otkrio da je ekipa imala taj dan popodne oko dva sata let , ali da ae Lazić nije pojavio, organizatori su mu uzeli nove karte za oko 18 časova, ali je darko i dalje bio nedostupan.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here