Verujemo da se svi vi sećate trenutka koji je odjeknuo u javnosti , a koji se tiče toga da je popularna pevačica Romana uhapšena u Australiji , a ona se nakon tog skandala , a o kojem je se dugo pisalo , povukla iz javnoszi. Naime , tad aje njena privatnost dobila više na interesovanju , a dečko od Romane Panić sa kojim je privedena zbog pronevere novca , bio je prava enigma , te su svi željeli da znaju ko je čovek ko je osvojio pevačicino srce.

Dakle , izvesni Filip Mrkanjić, o kojem ne prestaje da se piše , a iako pevačica nikada nije krila koliko je zajljubljena , par u javnosti nismo imali priliku mnogo puta da vidimo , te na njenom nalogu na instagramu zajedničkih slika nema. Tako je pevačica sada konačno uslikana sa dečkom ,a fotografija je nastala ispred jednog noćnog kluba u Banja luci . Kako mediji pišu , ona je u svoj rodni grad stigla jer je imala nastupe na jednom privatnom slavlju ,a nakon kojeg je rešila da sa dečkom i prijateljima izađe u provod.

– Romana više od dve godine živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašla u ljubavi sa biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Posle niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života – rekao je izvor blizak pevačici i dodao da su ona i njen verenik uhapšeni dok su boravili u Australiji kao turisti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here