Rijaliti program Zadruga je najgledaniji već šestu sezonu , a prikazuje se na Pink televiziji, koja je u vlasništvu Željka Mitrovića našla se na udaru javnosti koja traži njihovo ukidanje zbog promocija nasilja , nakon tragedije koja je zadesila Srbiju početkom mjeseca.

 

 

Učesnici Zadruge nemaju nikakve moralne vrijednosti i da se svaki dan dešavaju svađe pa i tuče , ali i bez pardona se prikazuju i vrele akcije u krevetima usred bijela dana . Glavni lik je Zezdan Slavinić koji je osuđivan za ubistvo , te je nasilnik što se već moglo vidjeti iz njegovog ponašanja u Bijeloj kući . U prošloj sezoni Kristijan Golubović je bio omiljeni lik u Zadruzi , a poznato je da je i on pripadnik kriminalnog klana , i koji je više od polovine svog života proveo u zatvoru.

 

 

Prije njih , glavna zvijezda je bila Miljana Kulić , koja je u rijalitiju ostala u drugom stanju i rodila je sina Željka koji je bio u Zadruzi. U aktuelnu šestu sezonu ušla sa svojim dečkom Neadom Macanovićem Bebicom , ali ga je ubrzo ostavila zbog bivše ljubavi Zole. Poznato je da je Nenad izbačen iz rijalitija , a Miljana je pobjegla i trenutno su zajedno u njenoj kući u Nišu. Ona je plasirala u javnost vijest kako je Bebica brutalno pretukla a njena majka Marija je to negirala i rekla je kako je Miljana sve njih napala. Nedavno se pojavio zajednički snimak cijele porodice u kojem kažu da je sve bila šala a to je jedva izgovorio Siniša Kulić. Na fotografiji su svi nasmijani , pa čak i maleni željko.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here