Jedan od najpopularnijih folk pjevača na našim prostorima je svakako pjevač Aca Lukas, koji je izgradio uspješnu karijeru i koji je napravio veliki broj hitova. Aca e poznat i po svom turbulentnom privatnom životu , a u medijima se za njega pisalo da je sklon narkoticima , kao i kocki , a on to nikada nije poricao kao ni krio.

 

 

 

 

 

Kada je u pitanju Acin ljubavni život , bio je previše buran. Naime , Aca je išao iz veze u vezu , a sa svojom bivšom Suprugom Sonjom ima kćerku Viktoriju , zbog koje su ostali u prijateljskim odnosima. Par se razveo prije četiri godine , ali oboje podjednako učestvuju u odgoju njihove kćerke. Međutim , oboje su odlučni da svoju kćerku sačuvaju od pogleda javnosti i medija i tek ponekad objave neku njenu fotografiju na društvenim mrežama.

 

 

Tako smo mogli primjetii da je Viktorija porasla u veliku djevojku koa obožava jahanje konja i koja skoro svoje slobodno vrijeme provodi na hipodromu u Beogradz , a tata Aca joj je poklonio prelijepog konja prošle godine za rođendan. Aca je veoma vezan za Viktoriju , iako mu ona nije jedino dijete.Aca je jedne prilike rekao da mu je Viktoria donijela jednu vrstu ljubavi za koju prije nije znao da postoji. Viktorija je njegovo četvrto dijete , koje se rodilo u periodu njegovog života kada mu je bila najviše potrebna , i otvorila mu je potpuno nove vidike i pokazalu novu vrstu ljubavi. Aca naravno voli i ostalu djecu , podjednako. Pogledajte na fotografiji ispod kako sada izgleda Viktorija . Dok je bila manja bila je Acina kopija , dok sada liči na Sonju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here