Proteklih dana glavna vijest u srpskim medijima je rođenje drugog sina Bogdane i Veljka Ražnatović. Kako mediji prenose , mama i beba su dobro , a Veljko je sve objavio na svojim društvenim profilima i najavio da se u Cecini+oj vili održava veliko slavlje povodom rođenja njegovog sina.

 

 

Ono što je veoma interesantno je to da se Krstan rodio na rođendan njegovog djeda Željka Ražnatovića , po kojem je njegov stariji brat i dobio ime. Veljko je jednom prilikom ispričao kako su se Bogdana i on upoznali. Naime , Veljko je rekao jedne prilike da kada je upozna Bogdanu , on je znao da će sa ovom skromnom djevojkom iz Titela provesti cijeli svoj život. Njihova dva sina su kruna njihove ljubavi.

 

 

Naime , Bogdanu i Veljka je upoznala Anastasija Ražnatović , koja je od početka njihovog upoznavanja navijala da ovo dvoje ljudi budu zajedno. Upoznali su se na jednom zimovanju. Prije nego je Veljko upoznao Bogdanu , on je važio za velikog ženskaroša , i jednog od najpoželjnijih nženja u Srbiji, a bio je u ljubavnim vezama sa mnogim mladim i poznatim djevjkama. Posljednja djevojka prije Bogdane je bila Maša Terzić , koja je navodno dugo patila zbog njihovog razvoda.Kada su Bogdana i Veljko započeli ljubavnu vezu , svi su slutili da će se ona krunisati brako , tako je i bilo. Bogdana je obukla Cecinu vjenčanicu , koju su malo prekrojili jer je Bogdana tada bila već u odmakloj trudnoći sa Željkom. Anastasija je prije njihove svadbe otkrila javnosti da Bogdana u njihovoj vili živi već godinu dana, i da se sa svima slaže , te da je cijela porodica voli , i sretni su što će biti njihova snaha.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here