Rijaliti program Zadruga je već nekoliko godina unazad najgledaniji na našim prostorima. Rijaliti je poznat da svojim takmičarima daje zadatke ili neke vvrste igara koje bi ih mogle zbližiti ili otkriti neke stvari koje su se dugo krile od javnosti, jer tako se gledanost povećava.

 

 

Tako je nedavno Filip Car u igri istine postavio veoma interesantno pitanje Marku Janjuševiću Janjušu, a pitanje je bilo vezano za njegovu svađu sa Žanom , gdje je Janjuš izjavio kao ima neke njene stvari vezane za Istagram , ali se u tu svađu umiješala i Ana pa je on spomenuo kako ima nešto vezano i za njen Instagram . U ovoj emisiji Filip ga je zamolio da kaže nešto više o tome , a Jnajuš je odgovorio Filipu na šta je tačno mislio pod tim.

 

 

-Rekao sam nešt što sam čuo. Ne znam da li je istina , da si tražila od Kijine kume da ti vodi profil, odnosno da ti bude administrator na Instagramu, izjavio je Janjuš.-
Nakon ove njegove izjave Ana je rekla kako je njen telefon ugašen i da ga je ostavila svom sinu na čuvanje , te da ti navodi koje Janjuš govori nisu istina . Na ovo sve se nadovezao Zvezdan i rekao kako je Kijina kuma vodila profil Pobednici , te da sada i Ana želi da pobjedi pa je dala da joj ona vodi profil. Janjuš je dodao da je čuo kako je Kija na gostovanju u emisiji pokazala poruku u kojoj Ana pita njenu kumu da joj Instagram profil. Ana je sve ovo demantovala i ponovila kako to nije istina jer je njen telefo ugašen , i kod njenog sina je.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here