Tokom emisije “Narod pita”, voditeljka Ivana Šopić najavila je telefonsko uključenje gosta, Taki Marinkovića, koji je želeo da demantuje glasine o vezi sa Slađom Lazić.

Taki je rekao: “Trenutno sam na njivi i komarci me izjedaju, ali želim da kažem par reči o Slađi. Imam samo lepe stvari da kažem o njoj i njenoj porodici. Upoznao sam je prošle godine kod frizera i zamolio sam je da prenese Maji sve jakne. Ona je divna, ljubazna i kultivisana osoba. Bili smo dobri prijatelji. Šalim se s devojkama, ali to nije ništa ozbiljno. Trenutno sam u ozbiljnoj vezi i druge devojke me ne interesuju.”

Nemam loše namere. Moja devojka ima moderne stavove, i trenutno sam na splavu gde me okružuje mnogo devojaka koje žele da se slikaju sa mnom, grle me i ljube. Nisam upoznat sa onim što se dešava u studiju jer sam trenutno napolju. Povezuju me sa Majinim drugaricama i nekim ugovorima, ali to su gluposti. To se radi da bi me zaštitili od bilo kakvih problema, bolje je da se to reši na vreme. Zola je bio korektan prema Maji i ne napadam ga – dodao je Marinković.

-Ti si mi rekao da ti ništa ne zameram zbog toga što sam odrasla sa samo jednim roditeljem, to je bio nizak udarac. Ne diraj mene, neću ni ja tebe. Razgovarao sam sa njima o nekim stvarima – dodao je Zola. Taki, hvala ti što si se javio – rekla je Slađa. Slađo, kako bi ti se osećala da ti stižu slike ceo dan? – upitao ju je Taki. Ja bih ti verovala – odgovorila je Slađa.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here