Rijaliti program Zadruga je već šestu sezonu jedan od najgledanijih rijalitija . Zvezdan Slavinić i Anđela Đuričić su glavna tema u aktuelnoj sezoni . Naime , kako doznajemo oboje su jučer diskvalifikovani iz rijalitija , jer su prekršili pravila ugovora , i produkcija zahtjeva da plate odštetu od 50 hiljada eura.

 

 

Naime , nakon njihovog nasilničkog ponašanja , prvo Zvezdan koji je agresivno krenuo na braću Lazić , odnosno na Necu i Pecu , te sa letvom im prijetio , kao i ostalim zadrugarima , i tako uništavao imanje . S druge strane Anđela je brutalno napala Maju Marinković kojoj je nanijela ozbiljen tjelesne povrede u vidu ogrebotina , koje su vidljive na njenom licu . Zbog toga su njih dvoje trenutno diskvalifikovani . Poznato je da je samo za deset dana finale Zadruge .

 

 

Nakon incidena koji se desio , oglasio se Majin otac Taki , koji je rekao kako je Majin advokat podnio krivičnu prijavu zbog nasilja i nanošenja tjelesnih povreda . Na društvenim mrežama se pojavila i Majina foografija na kojoj se vidi da je njeno lice izgrebano , dok ona ne skida sunčane naočale. Naravo da su odmah uslijedili komentari i reakcije korisnika , pa su se redali i komentari : “Strašno ” , “Nasilnica , žasna je “, “Sram je bilo” , “Majo tuži je ” , bili su samo neki od komentara. Takmičari još uvijek nisu upućeni da je Željko Mitrović donio odluku za potpuno ukidanje rijaliti programa Zadruga  ,  a preporuku za ukidanje rijalitija je dao predsjednik Srbije Aleksandar Vucic , a upravo zbog nezadovoljstva građana jer smatraju da se u rijalitiju propagira nasilje. Ova oduka o ukidanju će pretpostavljamo najteže pasti Zvezdanu Slaviniću koji je izjavio da će se takmičiti i u slijedećoj sezoni.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here