Jedan od trenutno najtraženijih glumaca je Petar Benčina , koji se proslavio ulogom dotora u filmu Toma , koji je premijerno prikazivan prije dvije godine , i koji je osvojio srca publike , te oborio sve rekorde gledanosti u regiji. Petar je poznat po tome što mnogo više glumi u svom matičnom gradu Beogradu , odnosno u dramskom pozorištu, a glumom se počeo baviti još u djetinstvu u svom rodnom Zemunu.

 

 

Petar je pored glume , volio da igra i fudba , pa je kao dječak jedno prijeme treniao fudbal , ali strast za glumu je bila veća , pa je fudbal ostao samo hobi. Glumac je glumu završio u Beogradu , u klasi koju je nekada vodio Dragan Petrović , a student kod Dragana je bila i Petrova supruga Tamara Dragičević.

 

 

Tamara i Petar važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni u Srbiji. U braku su dobili dvoje djece kćerku Stašu i sina Lazara. Petar i Tamara , kao i njihova djeca su stalno zajedno. Jako rijetko se razdvajau i to samo kada su u pitanju poslovne obaveze jdnog od supružnika . Oboe obožavaju more i često ljetuju u Hrvatskoj , a iako su nedavno ili na odmoru u Rovinju , čini se da im nije bilo dosta mora , pa su ponovo spakovali kofere i uputili se u Crnu Goru , ali bez Petra koji je morao da ostane u Beogradu zbog poslovnih obaveza. Tamara sa svojom djecom uživa u odmoru , a fotografije koje je objavila na društvenim mrežama , prvo je lajkao Petar. Vrlo je očigledno da mu porodica nedostaje , i da mu je drago što njegova supruga i djeca uživaju. Tamara se posvetila odgoju djece , tako da je rijetko viđamo u nekim ostvarenjima.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here