Pjevačica Goca Tržan je jedna od najpoznatijih n domaćoj javnoj sceni . Poznato je da je pjevačica na ludi kamen prvi put stala sa Ivanom Marinkovićem , a koji je javnosti oznat kao učesnik rijslitija Parovi . Naime , on je bio u vezi sa Miljano Kulić , koja je tada ostala u drugom stanju , te ridila s njim sina Željka.

 

 

Iak , Goca se od Ivana razvela 2011.godine , a iako imaju kćerku Lenu , ar nije ostao u dbri odnosima . Lena je sada već odrala djevojka i žii sa majkom , i ne želi da ima bilo kakav kontakt sa ocem , a Goca je istakla da joj nije nimalo drago što Ivan u rijaitiju Zadruga spominje njihovu kćerku . Goca je u jednom od intervijua otkrila kako su problemi počeli kada je Luna imala godinu dana iako se ona trudila svim silama da sačuva porodicu , ali je ipak Ivanu bilo sve drugo preče od porodice.

 

 

Naime , kako je pjevačia ispričala on je počeo da se kocka i pije , te je potrošio i cijelu ušteđevinu , a Goca kada više nije mogla trpiti spakovala kofere i sa Lenom napustila zajenički stan, Goca donedavno nije željela javno govoriti o svom prvom mužu , i njihovom braku koji je trajao samo 4 godine.Goca je nedavno rekla da se od Ivana razvela jer je neradnik koji je propio njenu imovinu , čovjek koji se kockao i koji je ponižavao , te vrijeđao čak i pred prijatljima , a ona se tada osjećala nemoćno i bezvrijedno. Goca e danas u sretnom braku sa dosta mlađim Rašom koji je bubnjar u njenom pratećem bendu , a prema Leni se ponaša kao pravi otac.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here