Rijaliti program Zadruga je već šestu godinu za redom jedan od najgledanijih programa. Željko Mitrović je unatoč dobroj gledanosti  , a na preporuku predjsednika Srbije  Aleksandra Vučića odlučio da se rijaliti više neće emitovati , a razlog tome su brojni protesti građana , nakon tragedije koja se dogodila 3.maja. Naime , građani Srbije smatraju da je Zadruga loš primjer daje našoj omladini , jer se u njoj propagira nasilje , a glavni likovi su kriminalci i ubice.

 

 

Jedan od bivših zadrugara je i Miki Đuričić koji je do sada bio veoma čest gost na imanju u Šimanovcima, ali je svakoga puta zbog njegovog kratkog fitilja bio diskvaifikovan.Međutim prošle sezone je uspio izdržati do kraja , pa je odlučio da i ove šeste sezone bude učesnik rijalitija. Međutim ni ovoga puta mu nije baš dobro išli , pa su mu živci popustili , tako da je Miki samovoljno napustio rijaliti.

 

 

Nedavno je Miki podijelio jednu lijepu vijest , a to je da je njegova supruga Angelina u drugom stanju , tako da će Miki po drugi put postati otac . Miki je na svom instagram profilu kačio njihovu zajedničku sliku , te tako objavio da će postati rodtelji. Miki uživa u porodičnom životu , i ne krije sreću zbog prinove , ali još uvijek nije poznato da li će njegova mezimica kćerka Dunja , dobiti brata ili sestru . Oglasili su se i Mikijevi fanovi , koji su okačilli fotografiju na kojoj je pisalo “Uskoro rode i u domu Đuričiča”, pisalo je na fotografiji. Miki i Angelina ne kriju svoju sreću zbog prinove , a nadaju se samo da će sve roteći u najboljem redu .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here