Porodica Ražnatović je proteklih mjesec dana bila u centru medijskih dešavanja . Naime oni su dobili još jednog člana porodice , odnosno rodio se njihov drugi dječak , kojem su Veljko i Bogdana dali ime Krstan . Maleni Krstan je rođđen upravo na rođendan svog pokojnog djeda Željka Ražnatovića.

 

 

Ceca je bila najveselija povodom rođenja svog drugog unuka , a u njenoj vili je upriličeno veliko slavlje , na kojem je bio prisutan veliki broj gostiju uglavnom sa estrade , a tu su bili i Bogdanina sestra Nataša i roditelji Danijela i Bogdan Rodić. Na dan svog vjenčanja kao poklon , Veljko i Bogdana su dobili kuću od Bogdaninih roditelja , i u toj kući provode mnogo vremena , a ona se nalazi u Titelu. Veljko je u više navrata rekao da voli provoditi vrijeme u Titelu jer mu više odgovara manja sredina i mirniji život od onog u velegradu , a do Beograda i Novog Sada im ne treba ni pola sata vožnje.

 

 

Porodica je jedna vrijedna i imućna porodica koja je u javnosti postala poznata nakon što su dvije njihove kćerke Bogdana i Bojana udale za najpožejnije neženje u Srbiji , Veljka Ražnatovića i Mirka Šiljana . Rodići su se uvijek bavili poljuprivredom i uzgojom pilića , koje prodaju na više pijaca u različitim gradovima Srbije. Kuća u Titelu je višespratnica ,, a dvorište je okruženo betonskom ogradom a na ulazu se nalazi kapija urađena od kobvanog gvoža , a unutrašnjost njihovog doma odiše pravim luksuzom na podu je mermer , a na plafonima kristalni lusteri. Kuhinja i trpezarija su spojene u jedno a u oči upada masivan kuhinjski sto i stolice u zlatnoj boji.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here