Srpska pop umjetnica Marina Tadić je neko kome su od početka predviđali svijetlu budućnost . Njen muzički talenat je bio vidljiv od malih nogu , a sudjelovala je u raznim školskim predstavama , i bila je članica dramske sekcije. Još kao tinejdžerica iskazivala je iznimne muzičke sposobnosti , a krajem 2008.godine izdala je svoj debitanski album s pjesmom “Još sam toliko stara”.

 

 

Srpska pjevačica je primila vijest o svom zdravstvenom stanju koju nikada neće zaboraviti. Naime , njoj je dijagnosticirana endometrioza , zbog koje je bila hitno operisana. Marina je izrazia čuđenje kako je uspjela preživjeti tegobe umjetne menopauze i kako su to izdržali ljudi oko nje , koji su joj u više navrata preporučavali svoje iskustvo.

 

 

Pjevačica je također tokom svog javnog obraćanja iskreno govorila o svojim naporima i redovnom odlasku na preglede kod ginekologa , pa je njena dijagnoza koja joj je saopštena još više iznenadila. Kkao je i sama ispričala operacija je bila preporučena opcija , ali to nije okončalo njene borbe, koje traju već dugo vremena, i postalo je zaista iscrpljujuće , te je doživjela veliki stres. Dotori su pjevačii savjetovali da odmah pri oporavku pokuša u drugom stanju , no Marina je priznala da nije išlo po planu i da s enjena očekivanja nisu ostvarila.Pjevačica je opisala mukotrpno iskustvo koje karakteziraju romjenjive emocije i osjetljivost . Raspoloženje joj je bilo promljenjivo, ponekad je bila izuzetno energična i raspoložena , a ponekad bi najradije po čutave dane ostajala kući odmarajući se i ne radeći ništa. Međutim uprkos brojnim izazovima , pjevačica je srećom izašla iz ovog teškog razdoblja. Rodila je kćerku 2020.godine prirodnim putem.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here