U komšiluku kada je riječ o Urošu B. koji je 4.maja počinio strašan zločin , u tri sela , i o njemu su mišljenja podijeljena. Potoje oni koji ga hvale , ako i oni koji ga nisu voljeli . Mještani kažu da je Urošov otac porijeklom iz Dubone , vojno je lice , pukovnik , i radi u General štabu. Majka mu radi kao instrumentarka , a pored njega koji je mlađi , imaju i i drugog starijeg sina. Divni su i radni ljudi.

 

 

Uroš je upisao Vojnu akademiju , ali je primjen u pješadiju št mu se nije dopalo, pa je odlučio da se bavi poljuprivredom , a poznato je da njegova porodica ima mnogo zemlje, traktora mašina . To mu je išlo od ruke , i bio je vrijedan i uspješan , a spreman da vrlo rado pomogne i komšijama . Kao i svaki mladić vrijeme je provodio van kuće sa svojom djevojkom. Međutim niko ne zna šta ga je navelo da počini ovaj strašni zločin. Za medije se oglasili i roditelji policajca i njegove sestre koje je Uroš ubio.

 

 

Otac ubijenih nije bio sposoban , niti je želio da bilo šta priča o zlu koje je zadesilo ovu prodicu , a majka je nakon tragedije odlučila da izgovori nekoliko riječi:

“Jeste li Vi majka ? Vidite. Ja više nisam majka ..Znate li zašto ? , jer sam izgubila oba oka , moja dva djeteta , oba za jednu noć , u sekundi .”

Ovo su prve i jedine riječi koje je reporterima rekla majka ubijeng policajca i njegove sestre.Kako doznajemo , Uroš je o prije imao problema sa policijom , ali je njegova porodica uspjela to da ispegla .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here