Nemanja Vidić je jedan od najboljih srpskih fudbalera koji je igrao u velikom broju klubova sa kojima e osvojio titulu kandidata za predsedika Fudbalskog saveza Srbije. Svi koji poznaju Nemanju kažu da i u njegovom slučaju vrijedi ona poslovica da iza svakog uspješnog muškarca stoji jaka žena. Upravo njegova supruga Ana mu je najveća podrška od prvog dana u svemu što je naumio .

 

 

Ana se dugo nije pojavljivala u javnosti , a kada su se tek vjenčali nazivali su je najljepšom ženom od svih koje su se udale za fudbalere. Međutim , par se povukao dalje od očiju javnosti i odabrao je da živi mirnim životom , te su se vrlo rijetko pojavljivali na nekim javnim događajima , a kada bi se to dogodilo onda bi bili velika senzacija.

 

 

Njih dvoje su se pojavili na promociji knjige Sudnji dani , koja se održala u Beogradu . Došli su držeći se za ruku pod ruku , vidljivo raspoloženi i nasmijani . Ana se nekako uvijek držala po strani i kada je Nemanja bio jedan od najpoznatijih fudbalera , ona ga je pomno pratila i podržavala . Iako žive u uksuzu i bogastvu , nikada se nisu posebno isticali.. Ana se posvetila odgoju sinova Luki , Stefanu i Petru , dok je Nemanja bio zauet treninzima i nastupima. Ana je prije nekoliko godina u Engleskoj proglašena najljepšom ženom fudbalera, zahvaljujući glasanju tamošnjih tabloida . U braku sa Nemanjom je 15 .godina , i dalje izgleda odlično , te se svi nadaju da će se češće pojavljivati u javnosti . Ana je rijetko aktivan na društvenim mrežama , a kada objavi neku fotografiu fanovi kao i pratitelji ostave mnoge lajkove i komentare.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here