Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić se povukao iz javnosti te ga nemamo priliku često vidjeti na malim ekranima. Poznato je da je on u sretnom braku sa svojom suprugom Sandrom već više od petnaest godina , a paparaxi ih nisu zajedno uslikali već više od godinu dana , te se tako dalo mjesta špekulacijama da u njihovom braku baš i ne cvjeta cvijeće.

 

 

Nedavno su se njih dvoje pojavili na jedo javnom događaju , u pitanju je bio stand up nastup Nikole Đurička , koji je održan u dvorani MTS-a i na kojem je bio veliki broj poznatih ličnosti . Iako su i prije često izlazili zajedno u posljednje vrijeme se to rijetko dešava i njih dvoje su svojom pojavom izazvali oduševljenje svih prisutnih.

 

 

Naime , bili su izuzetno raspoloženi , i strpljivo su pozirali okupljenim pripadnicima sedme sile , a cijelo vrijeme su imali osmijeh na licu i prosto su zračili pozitivnom energijom . Pojavili su se u usklaenim stajlinzima i tako privukli veliku pažnju i veliki roj pozitivnih komentara. Naime , oboje su se odlučili za kežualu varijantu u tamnim bojama , a preko njih su imali dugačke kapute. Milan je obukao crni , a njegova supruga sivi kaput modernog kroja, a njih dvoe su bili zvijezde večeri. Sandra je posebno zračila i za nju su svi govorili kako izgleda kao djevojka a mnogi su istakli i kako njena prirodna ljepota naprosto se ističe . Milan je za svoju suprugu uvijek imao samo riječi hvale i vidjelo se i ovom rilikom koliko je pnosan na nju , te da je zaljubljen kao i prvog dana.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here