Veljko i Bogdana Ražnatović su sigurno jedan od najpopularnijih parova u Srbiji. Sve je počelo još sa njihovim zabavljanjem , a mnogi su bili iznenađeni kada su odlučili da se vjenčaju , jer svima je poznato da je Veljko oduvjek volio da mjenja djevojka , pa je bilo teško zamisliti da se skarasi pored jedne žene.

 

 

Međutim , Bogdana je zaista posebna žena , što je u više navrata i Ceca to izjavila. Svi koji poznaju Bogdanu za nju kažu da osim što je prelijepa , ona je i izuzetno vrijedna , pametna i poštena osoba. Proteklih mjesec dana porodica Ražnatović je u centru medijske pažnje zbog rođenja drugog sina Bogdane i Veljka. Ponosni roditelji su malenom sinu dali ime Krstan , tako je njihov prvi sin Željko postao stariji brat ,što ga jako veseli.

 

 

Porodica Ražnatović je oduševljena time što sve tri sestre Rodić , rade u porodičnoj firmi zajedno sa roditeljima , i ne stide se nijednog posla.
Sestre Bogdane Ražnatović , Bojana i Nataša su jako aktivne na društvenim mrežama , i sada su objavile fotografiju i pokazale kako izgledaju bez truna šminke i u pidžamama. Bojana je podijelila snimak iz porodične kuće , gdje provode vrijeme zajedno , a svi su primjetili da odlično izgledaju i bez šminke.

 

 

„Volim moju sestru“.Napisala je Bojana , a sestre su pozirale sa osmjehom na licu.
Poznato je da je i Bogdanina sestra Nataša udata za Mirka Šiljanja , Veljkovog najbojeg prijatelja , a upravo Bogdana i Veljko su bili kumovi na svadbi. Sestre vole da se okupe u roditeljskoj kući , kao nekada dok još nisu bile udate.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here