Rijaliti program Zadruga već šestu sezonu je jedan od najgledanijih programa ovoga tipa. Poznato je da Željko Mitrović pomno birna takmičare , a veliku prednost imaju oni sa što lošijom prošlošću , pa tako su učesnici rijaitija većinom starlete , kriminalci i osobe sklone nasilju. Zbog tragedije koja se dogodila 3 maja u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar , građani Srbije smatraju da takvi programi nisu dobri za gledaoce , jer s obzirom da je sve više nasilja , a mlađe generacije imaju pristup programu , pa se smatra da nije primjereno da se prikazuje na televiziji.

 

 

Vlasnik i direktor Pink televizije Željko Mitrović je jučer najavio da ukida rijaliti rogram Zadruga . Naime , on je naveo da na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića , donio je odluku da u najkraćem mogućem roku , ne duže od 10 dana , ukine rijaliti Zadrugu . Željko je istakao da vjeruje da je jedinstvo Srbije , kao i procjena Predsjednika Republike važnija od svake vrste interesa televizije kao i njegovog ličnog interesa.

 

 

Vučić je također izjavio da je razgovarao sa MItrovićem te ga zamolio da ukine rijaliti , jer jedan dio ljudi u Srbiji smatra da rijaliti nije dobra stvar . Vučić je istakao da je lijepo zamolio Mitrovića da ukine rijaliti , te da je na njemu da donese odluku šta će da uradi sa svojim programom. Vučić je dodao da je spreman o svemu da priča , ali a niko ne smije da određuje da li neko smije ili ne da ima privatnu televiziju , to je stvar izbora , niko ne smije da ukida privatni biznis , jer ako bi se to desilo onda nebi bilo slobode ni naroda. Vučić je dodao da će Srbija živjeti kao i sroski narod.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here