Ove godine je par koji je najviše privlačio pažnju javnosti i medija izazvao veliku pomutnju. Jelena Karleuša, jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, prošle je godine objavila da se razvodi od Duška Tošića, bivšeg nogometaša koji je sada uspješan menadžer. Nakon te objave, krenule su brojne glasine o razlozima njihove odluke, ali je jasno da je Jelena bila u središtu pažnje.

Jelena je neko vrijeme bila u vezi s Ognjenom Vranješom, a mediji su je povezivali i s nekoliko drugih javnih osoba, iako nikada nije bilo konkretnih dokaza za te tvrdnje. Međutim, ono što je privuklo posebnu pažnju javnosti je njihova kći Nika Tošić, koja je postala zvijezda društvenih mreža.

Nika je postala popularna nakon što su njeni roditelji počeli objavljivati njene videe na društvenim mrežama, a njen uspon je nastavio kada je otvorila vlastiti TikTok račun. Nika je pokazala transformacije svoje frizure i često je isticala svoj novi izgled nakon što je primjetno smršavila. Također, rado dijeli svoje modne kombinacije s obožavateljima, koji su oduševljeni njenim stilom.

Posebno se ističe da Nika odijeva primjereno svojim godinama i prati modne trendove. Njen modni odabir je dobio mnogo komplimenata kako od vršnjaka tako i od starijih osoba koje je dive. Nika ne želi izgledati starije nego što jest i uvijek bira odjevne kombinacije koje su u skladu s njenim godinama. Očito je da Nika, kao svjesna mlada djevojka, slijedi korake svoje majke Jelene, koja je modna ikona od svog početka u glazbenoj industriji. Iako je djelovalo da će biti na tatu dok je bila mala na kraju se ispostavilo drugačije.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here