Jedan od najpopularnijih i najmoćnijih ljudi u cijeloj muzičkoj sceni je svakako Saša Popović . Naime , jedan sasvim običan čovjek i harmonikaš iz Slatkog Greha , je danas čovjek koji se pita za sve , br kada je u pitanju muzička scena u Srbiji. Zajedno je sa Lepom Brenom , prie 25.godina pokrenuo Grand podukciju , koja je s vremenom napravila mnoge poznate pjevače , a trenutno je najgledanija muzička emisija u cijeloj regiji.

 

 

Naime , Saša Popović je 9.septembra proslavio i svoj rođendan. Ipak , tom prilikom neće biti fešte , a kako tvrdi Saša Popović rođendan mu je najtragičniji , i kako dolazi jedan za drugim već mu je teže i teže . Naime , on se približava kupnji parcele na groblju, a koliko god to bilo morbidno to je tako. Rođendane ne slavi jer nije slavio od svoje 50 .godine . Saša je istakao da mu je 24.april tužan dan jer svakog 24.-tog je stariji za godinu , te je bliži placu koji će sada kupiti za tri osoe. Novinarka ga je upitala zašto tako razmišlja , on je bio realan , te je rekao da misli da nećedoživjeti 100 godina.

 

 

Saša je ispričao da ga je otac sa 10.godina upisao u muzičku školu , i to je mrzio iz dna duše . Tada Saša nije ni slutio da će ga harmonika hraniti jednoga dana , ali kao dijete to jednostavno nije mogao zamisliti. Danas Šaša ima ogromnu vilu na Brežanijskoj kosi koja vrijedi skoro 3 miliona eura , vozni park koji uključuje 6 automobila , a u Rovinju ima i jahtu , vrijednu skoro 1,5 miliona eura. Saša Popović danas ubire plodove svoga rada.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here