Posljednjih dana je čitava regija preplavljena informacijama o vijestima porodice Ražnatović , a kako je sada poznato Bogdana se porodila ,i na svijet je donijela drugog sina kojem su roditelji dali ime Krstan , a maleni Željko je sada postao stariji brat ,a Bogdnina porodica Rodić je zbog njenog poroda nekoliko dana boravila u Beogradu.

 

 

Povodom rođenja sina , Veljko je organizovao veliko slavlje , na kojem je pjevao pjevač Sloba Radanović , a kako se moglo primjetiti najveselija je bila upravo Ceca, koja je čitavo veče slavila i uživala sa porodicom i prijateljima. Međutim na slavlju je falila Anastasija Ražnatović , koja je u Španiji , i koja nije mogla doći u Srbiju jer čeka dokumente za stalni boravak .

 

 

Anastasija i njen dečko Nemanja Gudelj su već stupili u ozbiljnu vezu , i vjenčanje se očekuje u junu. Međutim , kao grom iz vedra neba prije nekoliko dana odjeknula je vrijest da je Anastasija u drugom stanju. Pošto se par nije želio oglašavati na društvenim mrežama , mnogi su pomislili da se radi o dezinformaciji , ali je ostatak porodice ubrzo priznao da je istina , a Anastasijin stomak se više ne može sakriti. Kako doznajemo ona je sada u petom mjesecu trudnoće , te je sada objavila fotografiju na svom Instagram profilu , na kojoj pozira sa svojim odabranikom u dvorištu vile , fudbaler drži ruku na njenom stomaku , te se ne može sakrati njihova sreća. U opsiu su napisali , “Ljubavi jedva te čekamo “. Anastasija nije toliko aktivna na društvenim mrežama kao prije , pa tek ponekad nešto objavi , nadamo se da će sada biti aktivnija te da će dijeliti još ovakvih fotografija sa nama.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here