Poznata slijepa proročnica Baba Vanga bila je jedna od najpoznatijih vidovnjaka u Bugarskoj ali i šire . Naime , njena predviđanja su toliko tačna , da i danas iznenađuje mnoge. Nikome nije bilo jasno kako neka osoba koja nema ni čulo vida , može tako precizno da pogodi sva dešavanja koja će se desiti u skorijoj budućnosti.

 

 

Naime , kako ističu svi koji joj vjeruju, Bog joj je oduzeo čulo vida , ali joj je pidario moć da može da predvidi neke stvari , i dešavanja u samoj budućnosti. Osim predviđanja budućnosti , Baba Vanga je znala i da da jako korisne savjete , koji bi vam mogli donijeti sreću. Baba Vanga je proprekla sudbinu brojnim poznatim javnim ličnostima , kao što je Saša Popović . Naime ova posebna žena vjerovala je da će poštivanjem pravila dovesti do velike svote novca , ali i donijeti sreću u život . Kako bi sreća posjetila vaš dom , morate u njemu držati staru valutu kao talisman , ali samo u srebru .

 

 

Ako želite zadržati svoje bogastvo nikada ne ostavljajte komad hljeba iza obroka . Čak ni hljeb koji je pokvaren pljesniv ne treba bacati , jer će to značiti da bogastvo napušta prebivalište.Radije ga dajte životinjama ili pticama. Ako Vas je zadesila nesreća morate prosuti sol po svakoj dasci na prozoru vašoj kući ili stanu, i dopustite da prenoći na tom mjestu dok se sreća ne vrati u vaš dom.. akon toga pometite sol , ali ju nemojte dirati golim rukama. Ako ste s nekim podijelili svoju radost , morate tri puta kucnuti u nešto drveno  , i tri puta pljunuti preko lijevog ramena , da Vas zlo ne čuje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here