Urnebesna domaća hit komedija je svakako serija Lud Zbinjen Normalan , a vjerujemo da ne postoji osoba na Balkanu koja nije pogledala ovu pomenutu seriju . Naime , bosanska serija prikazuje tri generacije u jednom stanu koje se bore sa svakodnevnim nedaćama . Glavni trio serije su svakako djed , otac i sin , a serija e napravila veliki rejting u samoj gledanosti kako u Bosni , tako i u regiji.

 

 

Poznato je da je jedan od glavnih junaka serije Izet Fazlinović , tačnije Mustafa Nadarević preminuo prije dvie godine , i naravno od tada snimanje ove serije nije imalo više nikakvog smisla , jer svi su mišljenja da ni jedan glumac ne može da odglumi legendarnog Izeta kao što je to uradio Mustafa.

 

 

Nedavno je na Internetu osvanula fotografija glumca Senada Bašića , koji je poznatiji po ulozi Faruka Fazlinovića u pomenutoj seriji. Naime , glumac je uslikan sa kćerkom Hanom , a može se vidjeti i dodatna fotografija supruge Jasne. Javnost nije upućena u privatan život Senada Bašića , pa tako mnogi nisu ni znali da on ima kćerku , koja ima toliko godina ,niti kako mu supruga izgleda. Senad je sa suprugom Jasnom u braku još od studenskih dana , i s njom ima dvoje djece , sina Skendera i kćerku Hanu. Nedavno je njegova kćerka na svom Instagram profilu objavila fotografiju svojih roditelja koji su je posjetili u Berlinu , gdje ona studira već četvrtu godinu za redom.Poznato je da je nedavno glumac izgubio oca , koji je preminuo u 87.godini života . Bašić je izrazio zahvalnost na vremenu koj je proveo sa svojim ocem prije njegove smrti.Bašić je također otkrio da se vraća na posao nakon duže pauze.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here