U današnjem članku želimo vam prenijeti jednu priču iz domaće estradne scene koja se tiče pjevačice Mire Škorić, jedne od naših najpoznatijih pjevačica. Mira je već dugi niz godina prisutna na estradi, ali posljednjih nekoliko godina se malo povukla, iako je i dalje aktivna. Njen uspjeh u karijeri je dobro poznat, pa ćemo se mi u nastavku malo više usredotočiti na njen privatni život. Naime, nedavno je procurila fotografija s vjenčanja Mire Škorić i njenog bivšeg supruga Vase Jeremića. Mira je bila u braku s Vasom deset godina, a Vasa je ugledni hirurg. Tijekom njihovog braka su dobili kćerku Milicu koja je sada odrasla i radi kao liječnica u kovid bolnici u Batajnici.

Spomenuta fotografija je otkrila nekoliko detalja, a jedan od njih je bio da Mira tada nije bila brineta, već je imala plavu kosu. Taj detalj je privukao pažnju mnogih komentatora koji su primijetili da ju je teško prepoznati. Također, bilo je i komentara koji su se fokusirali na Vasu, opisujući ga kao izuzetno privlačnog muškarca. Pogledajte fotografiju sami i podijelite svoje mišljenje u komentarima ispod članka.

Iako se Mira Škorić povukla s estrade i ne snima nove pjesme, i dalje uživa veliku popularnost među publikom. Njeno ime i njeni hitovi ostaju trajni dio domaće glazbene scene, a njen talent i karizma ne blijede s vremenom. Mira je stekla brojne fanove tijekom godina svoje aktivne karijere, a njeni koncerti i nastupi uvijek su privlačili veliki broj posjetitelja.

Publika voli Mirin autentičan stil i emotivnost koju prenosi u svojim pjesmama. Njene interpretacije pune su strasti i emocija, što je osvojilo srca mnogih slušatelja. Iako ne snima nove materijale, njene pjesme se i dalje često emitiraju na radijskim stanicama i često se puštaju na zabavnim događanjima. Mira je ostavila dubok trag u domaćoj glazbenoj industriji, a njen utjecaj i doprinos narodnoj glazbi su neosporni. Iako je odlučila smanjiti svoju prisutnost na javnoj sceni, njeno ime i dalje izaziva poštovanje i divljenje. Mnogi je smatraju ikonom narodne glazbe i njenim glazbenim ostvarenjima vraćaju se iznova i iznova.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here