Vest koja je nedavno potresla celu javnu scenu jeste ona koja se tiče smr ti popularne novinarke Gorice Nešović , a za koju je dijabetes kao bo lest bio presudan. Dakle , ona je se s ovim problemom borila godinama , a reč je o bo lesti koja zahteva jako veliku opreznost , te je potrebno da se bude na posebnom režimu ishrane , kao i to da se redovno mora da proverava nivo insulina u krvi , a koji je glavni krivac za nastanak ove bo lesti.

Naime , od ove voditeljke su se oprostile brojne javne ličnosti , te su svi ostali u neverici što nas je Gorica napustila jako rano , pa je tako jutarnji program na radiju S2, “Buđenje”, u potpunosti bio posvećen voditeljki te emisije, tačnije Gorici. Tako je njen kolega Dragan odlučio da zokom cele emisije pušta njene omiljene pesme , pa je na sve to dodao anegdote koje su njoj bile omiljene ,a obilježile su njihovu zajednučku kako karijeru tako i privatni život.Naime , on je u emisiji rekao sledeće :

“Ovo će sada biti najteže. Treba da odjavim emisiju. Gorica je dosta pisala, ja sada ovo ne bih mogao da pročitam, poslednja njena priča se zove “Život”. Jako je teško da kažete kako da se završi program i sa kojom pesmom da ispratim Goricu. Jedan takav rastanak smo imali sa Vladom Divljanom. I on i Gorica nikad nisu hteli da pokazuju da im nije dobro, uvek su govorili da se dobro osećaju, a kada ih pitaš zašto neće da kažu istinu, uvek je bilo isto: “Da ne smaram””, rekao je on.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here