Brus Vils je svjetski poznati glumac, koji je glumio u velikom broju filmskih ostvarenja, a mnogima je bio omiljeni glumac. Nedavno je čitav svijet šokirala vijest o njegovoj bolesti. Uz njega je neprestano njegova sadašnja supruga Ema Heming Vilis, kao i njegova bivša supruga glumica Demi Mor, sa kojom glumica ima djecu, te su njih dvoje u jako dobrim odnosima.

 

 

Naime , glumac je teko bolestan , a dijagnostikovana mu je bolest afazija , koja utiče na motoričke sposobnosti , kao i govor . Kada se razbolio , i dobio konačnu dijagnozu , glumac se odlučio skloniti iz svoe profesije , a njegovi fanovi su zbog te odluke razočarani. Kako se razbolio tako s i povukao , pa se ne pojavljuje ni u javnosti , a kako prenose neki mediji , glumac sada ne može ni da govori, te mu je jako teško i da razumije šta neko njemu priča. Njegova supruga Ema se ne razdvaja od njega i tako mu pomaže da komunicira sa ljudima.

 

 

Ponekad dođu trenuci kada bude bolje, i tada svoju porodicu bar na kratko podsetim na starog Brusa, kakav je bio dok je bio zdrav, ali nažalost brzo prođe. Njegova supruga je veoma aktivna na društvenim mrežama i svaka njena objava pokazuje koliko voli svoga muža. Ea vrlo često objavljuje i fotografije , kao i video koji su vezani za filmove u kojima je Brus glumio , a ponekad objavi i neku zajedničku fotografiju iz prošlosti. Tako je nedavno na Instagramu objavila sliku koja je nastala na jendoj romantičnoj šetnji u šumi, a ispod nje je napisala da je tada, pre 15. godine shvatila da se zaljubila u Brusu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here