Bogdana Rodić je udajom za Veljka Ržnatovića , postala poznata javnosti . Međutim i njena porodica koja je porijeklom iz Titela je sada poznata u Srbiji , a sve to zahvaljujući tome što su se dvije , od tri kćerke dobro udale.Druga kćerka Bojana je započela vezu sa sinom pjevačice Goce Božinovske , Mirkom Šijanom , te se za njega i udala.

 

 

Prije dvije godine Bogdana i Veljko su postali roditelji , dobili su sina , kojem su dali ime Željko , a sada svaki dan se očekuje još jedna prinova , za koju se zna da je ponovo dječak , a za njega su izabrali ime Krsta. Međutum , Bojana i Mirko već imaju dva sina Vukana i Zorana , a koliko su rođaci povezani može se vidjeti u videu koji su Rodići podijelili na svom Inagram profilu.

 

 

Na videu su se svi unuci skupili kod bake i djeda u Titelu.Maleni Željko se igrao sa svojim rođakom Zoranom , i iz tog odnosa se vidjelo da će Željko biti dobar stariji brat , kada se Bogdana porodi. Naime , on svog malenog rođaka Zorana uči da izgovara prve riječi , pažljivo ga čuva . Ispod snimka se našlo mnogo pozitivnih komentara, a najviše su pisali o tome kako Veljko i Bogdana treba da budu ponosni na to kako su vaspitali malenog Željka. Baka i djed su vidno ponosni na svoje unuke , i mnogi vjeruju kako će Željko biti dobar stariji brat malenom Krstanu.  Veljko je jednom prilikom rekao da želi da ima mnogo djece , pa vjerujemo da će to i ostvariti te da će biti jedna valika sretna porodica.Šta vi mislite o ovome ?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here