Poznati pjevač Šaban Šaulić će zauvijek ostat u srcima svojih fanova , koji ga i dan dan danas oplakuju , kao i njegova porodica , a pogotovo kćerka Ilda , koja mu je bila miljenica. Ilda je oduvijek važila za jednu smirenu i finu djevojku. Prvog dana od kako se pojavila na sceni , svi su znali da je ona Šabanova kćerka, jer je ona strogo vodila računa kako će se pojavljivati u javnosti , mada su mnogi smatrali da se ne odjeva u skladu sa svojim godinama , ona je čvrsto ostala pri svom imidžu.

 

 

Ilda Šaulić se svojim izgledom zaista može pohvaliti , a na njoj se mogu naći samo skupi i brendirani komadi odjeće , jer poznato je da pva estradna umjetnica redovno posjećuje modne revije. Ilda je od pojavljivanja na estradi sebe htjela da predstavi kao pjevačicu , a ne kao šoumena , i nikada nije imala potrebu da nosi odjeću koja izaziva i otkriva više nego što je potrebno.

 

 

Poznatu pjevačicu , publika nikada do sada nije imaa priliku da vidi odevenu u prkratke suknje , ili da nosi dubok dekolte i korsete , s toga su se svi začudili kada je Ilda na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sa plaže , i to ni više ni manje nego u kupaćem kostimu. Naime ona je pozirala pored bazena sa svojom prijateljicom , i to u crvenom kupaćem kostimu, a mnogi su zaključili da Ilda nesavršenosti kao da nema , te su redovni treninzi urodii plodom. Iako je u četvrtoj deceniji života , Ilda izgleda odlično , te moramo priznati da joj kupaći kostim dobro stoji , te se nadamo da ćemo od sada je više gledati u ovom izdanju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here