Anastasija Ražnatović se već neko vrijeme nalazi u Španiji , gdje uživa sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom . Naime , Anastasija nije čak došla i za rođenje njenog drugog bratića Krstana , jer čeka dokumente za državljanstvo u Španiji , pa tako ne može napuštati zemlju.

 

 

Naime , Anastasijina veza sa Nemanjom je postala vrlo ozbiljna , a kako mediji saznaju , ovaj par će uskoro postati roditelji. Šuška se kako je Anastasija Ražnatović u drugom stanju , te da je u petom mjesecu trudnoće. Naime , ovaj mladi par uživa u ljubavi , i svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno , a sa svojim pratiocima na Instagramu dijele svakodnevno fotografije , na kojima su bajkovite uspomene iz Španije.

 

 

Anastasija trenutno ne može da se vrati u Srbiju zbog papira kako smo i naveli , pa je tako propustila osim rođenje bratića , i punoljestvo svoje sestre Helene Ocokoljić. Ali nakon saznanja da je mlada pjevačica u drugom stanju , sada je i jasno zbog čega je propustila ove vrlo bitne događaje za njihovu porodicu. Poznato je da Anastasija mnogo voli svog bratića Željka , a neminovno je da će voljeti i drugog bratića Krstana. Anastasija je poznata po tome da uživa u društvu sa djecom , te da djeca vole s njom da se igraju jer ima puža pažnju , pa tako vjerujemo da će i njeno dijete uživati u njenoj pažnji i ljubavi , a Ceca je sigurno presretna što će ubrzo , po treći po postati baka. Ako Anastasija rodi djevojčicu , baka Ceca će bankrotirati kako je i izjavila , pa se nadamo da će joj se želja ispuniti da dobije jednu malu unukicu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here