Svjetski poznati fudbaler , koji iza sebe ima uspješnu karijeru je Zlatan Ibrahimović . On je fudbal počeo trenirati sa 6 godina , i tada se vidjela velika ljubav prema ovom sportu , a želja da postane poznati fudbaler bila je jača od svega . Više puta je Zlatan izjavio kako je uvijek vjerovao u sebe , ali da je njegova karijera ispala uspješnija nego je fudbaler zamišljao.

 

 

Tokom svoje uspješne karijere Zlatan je igrao u najpoznatijim svjetskim klubovima , kao što su Ajax , Juventus , Inter , Barcelona , Mančester , te na poslijetku i Milan , Vrijeme kada je igrao za Mančester mnogi smatraju najboljim , njegov dolazak na Old Traford bio je potpuno senzacionalan međutim , tamo se nije puno zadržao , odigrao je jednu sezonu te je ubrzo napustio klub. Postojali su navodi da će se ugovor obnoviti , međutim Zlatan je iao povredu koljena te se odbacila ta mogućnost.

 

 

Zlatan je u braku sa 11 godina starijom bivšom manekenkom Helenom.Par je prije braka imao dugu vezu , a zajedno su već dvadeset godina i imaju dva sina. Zlatan je više puta izjavio da je njihova veza bila fantastična iako se nije radilo o ljubavi na prvi pogled , dugo vremena su provodili upoznavajući se , a osjećanja koja su imali su obostrana. Više puta je nave da je sretan u braku što je iznenađujuće s obzirom da se na društvenim mrežama nedavno pojavila fotografija , na kojoj je Zlatan sa atraktivnom djevojkom Ruskinjom po imenu Lina Skhon . Lina je njegov vjerni navijač , i nije željela propustiti priliku da se fotografiše , a fotografiju je objavila na Instagramu , a mnogima je opis zapao za oko “Sa mojim voljenim na odmoru .Ne mogu vuše kriti romansu”. Napisala je. Naravno da je riječ o šali ,a ona se sigurno nije dopala njegovoj supruzi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here