Poznata zadrugarka Anđela Đuričić je tokom uaska u rijaliti , sebe predstavila kao jednu moralnu djevojku koja je i patrijahalno vaspitana , te koju nije lako osvojiti . Međutim , ona je pkazala nešto sasvim suprotno. U rijalitiju je uplovila u vezu sa tada zautzetim Zvezdanom Slavinićem , a sada po svemu sudeći Anđela je bila i u ljetnjoj šemi sa Mensurom Ajdarpašićem , kao i sa svojim sadašnjim prijateljem Filipom Carom.

 

 

Naime , to je izjavila Zorica Marković , a poznato je da rat između Anđele i nje traje već mjesecima , i od samog početka Anđelinog stupanja u vezu sa Zvezdanom Slavinićem . Tokom emisije “Pretres nedelje” , došlo je do novog haosa između Anđele i pjevačice Zorice , kada je Anđela nasrnula na Zorici i više puta joj skinula i bacila naočare. a nakon toga je Zorici pozlilo.

 

 

Prije ovg događaja , Zorica je viš puta naglasila kako je Anđela bila intimna sa Mensurom Ajdarpašićem , a potom je zaprijetila i da će progovoriti o aferi “Džoker”. Naime , Zorica je tokom jedne od početnih svađa sa Anđelom zaprijetila da će otkriti s kime je spavala Anđale tokom ljetne pauze. Mensura je odmah eliminisala kako se o tome već pričalo i znalo a on je jednom prilikom i ovo potvrdio.

-Što se tiče Anđele , proveli smo tokom ljeta neko vrijeme , šta je tu bilo ne želim da pričam , ljudi sami mogu da procjene šta se desilo. Znate kako , bili smo u nekoj vrsti odnosa , e sad.. Oženio je nisam sva sreća , te nismo se par puta vidjeli toom ljeta , ne bi posebno izdvojio taj odnos.- rekao je Mensur.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here