Lepa Lukić jedna od najpoznatijih pjevačica narodne muzike na našim prostorima . Naime pjevačica je duboko zagazila u devetu deceniju života i odavno ne nastupa aktivno. Lepa Lukić je posljednjih godina bila učesnica nekoliko rijalitija što su njeni fanovi zamjerili jer su smatrali da nema potrebe da u ovim godinama se bavi ovim vidom promocije.

 

 

Nedavno su se u medijima pojavile špekulacije da je Lepa Lukić strastveni kockar , te da je bila u rijalitijima samo da otplati dugove . Međutim , pjevačica nikada nije potvrdila te navode , iako je poznata kao osoba bez dlake na jeziku , i o svakoj temi govori otvoreno i zato je rado viđen gost u mnogim emisijama.

 

 

U jednoj od emisija u kojima je gostovala Lepa Lukić je govorila o odrastanju djece , nekada i sada , i koja je razlika . Naime , pjevačica smatra da su mobilni telefoni i internet pokvarili djecu i da se ona pita sve to bi zabranila. Njne prijedlog je da djeci ne treba dozvoliti da u školu nose mobitele , a prisjetila se i svog djetinstva kada je za svaku malu grešku rfoditelj kažnjavao dijete packom po prstićima , te je istakla da se i ona vodila tom metodom odgoja svoje djece . Naime Lepa Lukić je rekla da je prut uvijek bio na stolu u njenoj kući , ali su djeca bila puno bolja jer se taj prut nije toliko koristio koliko je imao ulogu da zaplaši djecu. Ona se uvijek bojala da je njena majka ne istuče od svoje sedme godine je imala obaveze , te je morala da čuva kravu , a ako je nebi napojila tada bi dobila batine. Da pobjegne od majke znala se popet na banderu , te je čak jednom i zaprijetila da će skočiti u Moravu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here